SCANBURGER ON SUOMALAINEN PERHEYRITYS

1996

Martti Ahtisaari on Suomen presidentti, Kemissä avataan maailman suurin lumilinna, Hartwall-areenan rakennustyöt alkavat Helsingissä ja Miss Suomi Lola Odusoga sijoittuu toiseksi perintöprinsessaksi Miss Universum –kisoissa. On vuosi 1996 ja ensimmäiset Scanburgerit aukeavat Ouluun ja Rovaniemelle.

Jotkin asiat tulevat jäädäkseen. Vuosien varrella Scanburger on lunastanut paikkansa suomalaisessa arjessa. Tänä päivänä Scanburgereita löytää mm. hampurilaiskioskeilla, huoltoasemilla sekä stand alone -ravintoloina. Lähes 80 ravintolaamme tarjoaa maukasta purtavaa ympäri Suomen, Espoosta Inariin. Katso ravintolatiedot ” Löydä ScanBurger”-kohdasta.

 

Kun koko ja maku ratkaisevat

Maistuisiko Pekoniburger, Kanaburger tai XXL-burger, kylkeen ranskalaiset ja kananugetit?

Toimintamme ydin on aina ollut maku ja koko. Runsaasta valikoimasta löytyy klassikkoburgereiden lisäksi makuelämyksiä jokaiselle.

Legendaarisin tuotteemme on Ylipäällikkö-hampurilainen (saatavilla rajoitetusti). Jykevä kilon burgeri kolmella 200 gramman pihvillä pistää isoimmankin mörököllin puhaltelemaan.
Varoitus: vain tosinälkään…

Helmikuussa 2022 olemme uudistaneet tuotevalikoimamme. Kehitystyötä tehtiin yhdessä yhteistyökumppaniemme Lantmännen ja HK Scanin kanssa. Voimme ylpeydellä esitellä uuden valikoimamme, joka on tuore tuulahdus uusia hampurilaismaailman trendejä, kuitenkaan unohtamatta juuriamme. Haluaisitko jo päästä maistamaan uusia Briossisämpylään rakennettuja uutuus tuotteitamme; Scan burgeria, johon maun tuo karamellisoitu sipuli ja tryffelimajoneesi. Vai houkuttaako enemmän savuchilipekoni tai auramajoneesilla maustetut briossisämpylään valmistetut hampurilaiset.

 

 

ARVOMME

Suomalaista kanaa

Raaka-ainehankinnoissa valitsemme aina kotimaisen toimijan, kun se on järkevää. Ylpeydellä voimme kertoa, että kanahampurilaisen leike ja kanakebab ovat suomalaista tuotantoa.

G-CHVNGFHKCY