MIKSI LÄHTEÄ SCANBURGER-yrittäjäKSI?

1. LOISTAVAT TUOTTEET, JOISSA RIITTÄÄ MAKUA JA KOKOA.
KUTEN ASIAKKAAMME SEN SANOVAT*:
“Ranskalaiset on rapeita, pihvit hyviä. Ja annokset oikeesti isoja.”
“Hampparit ovat erittäin maistuvia ja aterian koko on runsas!!
“Ehdottomasti Suomen parhaat pikaruokapurilaiset!”

2. TÄYDEN PALVELUN TUKKU
Kaikki raaka-aineet tilataan helposti yhdestä paikasta, eli ScanBurgerin tukusta.

3. LÄHDE MUKAAN ILMAN LIITTYMIS- TAI FRANCHISING-MAKSUJA
Ketjumme tuesta nauttii jo yli 70 yrittäjää. Kuulumalla ketjuun, et jää yksin ja pääset hyötymään ketjun markkinoinnista, tuotekehityksestä ja tieto-taidosta, mitkä auttavat sinun liiketoimintasi kasvattamista.

 

Lue myös Inarin Nesteen yrittäjien tervehdys.

ETSIMME JUURI NYT YRITTÄJIÄ ITÄ-SUOMEEN SEKÄ OULUUN!

OTA YHTEYTTÄ: PIRJO.SALO@SCANBURGER.FI

Menestyvä yrittäjä ja laadukas tuote kulkevat käsi kädessä. Scanburger-tuotteet tunnetaan laadustaan ja maustaan. Mikä on herkullisuuden salaisuus? Jatkuva tuotekehitys yhdessä parhaiden asiantuntijoidemme, asiakkaiden ja yrittäjiemme, kanssa.

Maku ja koko

Juuremme ovat syvällä suomalaisessa pikaruokakulttuurissa. Emme peittele, korostamme. Meille on aina tärkeintä ollut MAKU & KOKO.
Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta laatua sekä iloista ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. Kehitämme ketjun toimintaa aktiivisesti ja näin mahdollistamme myös yrittäjän liiketoiminnan kehittymisen.

100% suomalainen ketju

Olemme suomalainen hampurilaisketju, joka tukee suomalaista työtä. Arvomme on luotettavuus.

Asiakkaalle luotettavuus näkyy tasalaatuisena, tuttuna tuotelaatuna ja makuna. Tämän takana on vahva ketjukonsepti, joka ohjaa jokaista työntekijää valmistamaan tuotteet saman reseptiikan ja valmistusmenetelmien mukaisesti.

Yrittäjät voivat luottaa ketjun tukeen omalla yrittäjyyspolullaan. Haasteiden edessä mietimme yhdessä tavan toimia. Autamme ja opastamme yrittäjyyden alkuun, yksin et jää.

Yhteistyökumppaneita valitessa tarkastelemme myös luotettavuutta, esimerkiksi tavaran toimittajaksi valitsemme toimittajia vastuullisen toiminnan ja toimittajavarmuuden näkökulmasta.

Vastuullisuus

Yritysmaailmassa olemme vastuullinen ja aktiivinen toimija. Kehitämme koko ajan toimintaamme ja näin pidämme toiminnan elinvoimaisena. Rakennamme tulevaisuutta vastuullisesti.

Olemme vastuullinen yhteistyökumppani yrittäjille, haluamme yrittäjän onnistuvan, joten tuemme ja autamme kaikin keinoin.

Odotamme sidosryhmiltämme myös vastuullista toimintaa ja päätöksiä. Haluamme yrittäjien toimivan vastuullisesti ja hyvien yrittäjätapojen mukaisesti.

Teemme raaka–aineyhteistyötä vain hyvämaineisten valmistajien ja tavarantoimittajien kanssa, tämä takaa hyvän raaka-aineiden jäljitettävyyden. Raaka-ainehankinnoissa valitsemme aina kotimaisen toimijan, kun se on mahdollista. Ylpeydellä voimme kertoa, että kanahampurilaisen leike, kanakebab ja kananugetit ovat suomalaista tuotantoa.

Ravintolat hankkivat raaka-aineet helposti tukkumme kautta, ilman ylimääräisiä välikäsiä. 

Täyden palvelun tukku

Laatu syntyy hyvistä raaka-aineista ja tarkasta reseptiikasta. Yrittäjille raaka-aineiden hankinta on tehty mahdollisimman helpoksi, kaikki raaka-aineet tilataan helposti Scanburgerin tukusta.

Yrittäjät käyttävät samoja raaka-aineita ja noudattavat ketjun ohjaamaa reseptiikkaa, näin syntyy ketjukonsepti, joka takaa asiakkaalle samanlaisen tuotteen Espoosta Inariin. Ketjukonseptin noudattaminen takaa asiakkaalle turvallisen ruokailuhetken tuttujen tuotteiden äärellä.

Tuemme yrittäjää

Teemme yrittäjän kanssa yhteystyösopimuksen, joka sitoo molempia osapuolia.

Suunnittelemme yhdessä uuden yrittäjän kanssa Scanburger näkyvyyden ikkunateippauksista valomainoksiin ja muuhun markkinointinäkyvyyteen.

Tarvittaessa opastamme kaluste- ja laitehankinnoissa, jotta liiketoimintaa on mahdollista suorittaa laatukriteereiden ja valmistusmenetelmien mukaisesti.

Koulutamme uuden yrittäjän ja hänen henkilökuntansa Scanburger -toiminnan alkuun. Annamme tuotekoulutuksen, avustamme raaka-ainetilausten teossa, varmistamme, että toiminta lähtee hyvin liikkeelle.

Käymme avointa keskustelua yrittäjien kanssa ja  opastamme kannattavan liiketoiminnan tekemisessä.

Tulevaisuus

Elämme tässä hetkessä, mutta suuntaamme katseemme tulevaisuuteen. Haluamme pysyä aktiivisena sekä houkuttelevana toimijana sekä yrittäjille kuin myös asiakkaillemme.

 

Tulevaisuutta on tehokas Drive-in ravintola toiminta, jota rakennamme suurella intohimolla. Drivea varten olemme rakentaneet omaa kassajärjestelmää, jonka avulla pystymme antamaan yrittäjälle entistäkin vahvemman tuen liiketoiminnan kanssa.

Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Saako vauhdikas työ sinut syttymään?
Haluatko kehittää osaamistasi ja olla oman työsi pomo?
Jos vastasit kyllä, sinussa on potentiaalia yrittäjäksi.

Tervetuloa mukaan Scan-tiimiin!

Sinulla on nyt loistava mahdollisuus tarttua makoisaan tilaisuuteen yrittäjänä.
Annamme käyttöösi toimivan reseptin.
Tee haaveistasi totta!

Kiinnostuitko?

OTA YHTEYTTÄ JA JUTELLAAN LISÄÄ: 

info@scanburger.fi

G-CHVNGFHKCY