Scanburger-yrittäjät Inarissa

Päätimme tulla esittäytymään, kun emme ole vielä ehtineet kaikkia tavata ja olemme kuulleet, että on kyselty ”ketkäs ne siellä Nesteellä nykyään häärääkään?”

Eli me olemme Mikko ja Suvi. Muutimme Inariin Uudeltamaalta, kotoisin olemme Hämeestä. Perheeseemme kuuluu yhteensä kuusi poikaa ja yksi koira. Perheen yhteisiä harrastuksia on retkeily, kalastus ja metsästys sekä tietenkin kaikenlainen poikia kiinnostava touhuilu.

Yrittäjätausta

Yrittäjätaustaa meillä on jo jonkin verran. Mikko on toiminut yrittäjänä nyt toistakymmentä vuotta kiinteistö- ja kaupan alalla ja Suville on vuosia kertynyt nyt yhdeksän vuotta K-kauppiaana.

Ihmisinä olemme peruspositiivista sakkia, tykkäämme ihmisistä ja kaikenlaisesta touhuamisesta erilaisissa porukoissa. Yhteinen intohimo meillä on luontoon ja ruokaan, se on sellaista parisuhdeaikaa. Tykkäämmehän me yhdessä myös kalastaa, metsästää, matkustaa ja tehdä työtä. Yhdessä työskentelystä on nyt kuusi vuotta kokemusta ja aika kivastihan tässä on menty, kun vieläkin yhdessä yritetään ja hankittiin tämmöinen loppuelämän yhteinen sitoumus.

Kiitos, että olette ottaneet niin sydämellisesti ja lämpimästi meidät tänne vastaan. Tulkaahan moikkaamaan.

Tervetuloa mukaan Scan-tiimiin!

Sinulla on nyt loistava mahdollisuus tarttua makoisaan tilaisuuteen yrittäjänä.
Annamme käyttöösi toimivan reseptin.
Tee haaveistasi totta!

kiinnostuitko?

Lisätietoja löydät sähköisestä esitteestämme tai olemalla yhteydessä:

info@mestukku.fi

G-CHVNGFHKCY